Učenici Elektrotehničke škole osvojili prvo mesto na republičkom takmičenju

Učenici novosadske Elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" osvojili su prvo mesto na Republičkom takmičenju iz Multimedija, održanom prošle nedelje u Beogradu.
Učenici novosadske Elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" osvojili su prvo mesto na Republičkom takmičenju iz Multimedija, održanom prošle nedelje u Beogradu.

Oni su bili najbolji u ukupnom plasmanu škola, dok su pojedinačno svi bili plasirani među prvih 10 takmičara.

Vukašin Vasiljević iz odeljenja R42 osvojio je srebrnu medalju i 2. mesto, Miloš Delić, T43 osvojio je pohvalu i plasirao se na 5. mesto, a Marko Ničić, T43 osvojio je pohvalu plasiravši se na 10. mesto.

Mentor učenicima je bio profesor Igor Ivanov.

  • 30.03.2015 12:24
    svaka čast!
    bravo! još jedan uspeh i pozitivan primer! čestitam profesoru Ivanovu koji već nekoliko godina beleži ovakve uspehe na takmičenjima. bravo i za učenike Multimedija!
  • Daca

    29.03.2015 21:32
    Ponosna sam sto je i moj sin deo tog uspesnog tima.:-)
    U ime ove vredne dece,zahvaljujem se na cestitkama.
  • 29.03.2015 14:53
    S
    Smer multimedija je za najbolje djake, divno, sve pohvale i ucenicima i profesorima, ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.