Uhapšen zbog prodaje droge i falsifikovanja novca

Policija je uhapsila D. P. (41) iz Odžaka zbog sumnje da prodavao narkotike i falsifikovao novac.
Policija je uhapsila D. P. (41) iz Odžaka zbog sumnje da prodavao narkotike i falsifikovao novac.

Pretresom stana u Novom Sadu u kom neprijavljeno boravi, policija je pronašla 26 paketića heroina, digitalnu vagicu i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Sumnja se i da je deo novčanica, u dinarskoj valuti, falsifikovan. U stanu je zatečena i 30-godišnja Novosađanka koja je, prilikom ulaska policije, bezuspešno pokušala da uništi polovinu pronađenih paketića. Protiv nje će biti podneta krivična prijava koja je tereti za pomaganje u izvršenju krivičnog dela.

Sumnja se da je ranije, istog dana, D. P. prodao pet paketića 29-godišnjoj Novosađanki protiv koje će biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

  • 27.02.2015 17:25
    @anonimus
    legalizacija,Amsterdam...
    a tu si...mislio sam da si u onim vestima sa tvrdjave!!!
  • Sale NS

    27.02.2015 15:35
    Od koliko je lova ?
    Milsim koji je iznos štampao ? da nij ono kao kad su M&Hžne naapravili lmarke od 17 KM pa H otišo u varoš da razmeni i vidi kako ide. Kdd je došao nazad doneo je jednu od 11 KM i dve po 3KM ?!
  • komsha

    27.02.2015 14:39
    @Anonimus
    znas li nesto drugo da napises, ili uvek ides na copy/paste?

    nesto treba da se legalizuje u odredjene svrhe, nesto ne... sto se tice heroina, ako neko hoce da ga koristi, bolje je odmah da skoci s mosta i spasi svoje poznanike muka...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.