Ukradeno autobusko stajalište na Sentandrejskom putu

Na autobuskom stajalištu na Sentandrejskom putu, na početku Klisanskog mosta, veće mesecima nedostaje konstrukcija koja je tu nekada stajala, a u firmi koja izrađuje stajališta kažu da je ona ukradena.
Na autobuskom stajalištu na Sentandrejskom putu, na početku Klisanskog mosta, veće mesecima nedostaje konstrukcija koja je tu nekada stajala, a u firmi koja izrađuje stajališta kažu da je ona ukradena.

Na ovom mestu postojalo je autobusko stajalište do pre početka uređenja okretnice i proširenja prilaza Klisanskom mostu, odnosno pre nešto više od pola godine, kada je Zavod za izgradnju grada uputio firmi "Maksim end kompani" – koja izrađuje i održava autobuska stajališta – dopis da ga skloni dok radovi traju.

"Zbog smanjenja troškova, nismo ga odneli u magacinski prostor. Posle dva meseca, dobili smo poziv da postavimo stajalište na svoje mesto, jer su završeni radovi na sređivanju okretnice – međutim, stajališta nije bilo. Neko ga je znači odneo", kaže Vasilije Jovanović, tehnički direktor "Maxim & Co".

Međutim, ovo nije usamljen slučaj.

"Svakondnevno zatičemo razbijena stajališta, razbijena stakala. Kradu mape i klupe, nadstrešnice na autobuskim stajalištima... ", kaže Jovanović za RTV.

U firmi "Maksim end kompani" ovo nisu prijavili policiji, jer kažu da se nadaju da će stajalište nekim čudom biti pronađeno, a ceo slučaj pripisan nesporazumu – ali, dodaju i da nemaju vremena da policiji prijave svaku sličnu situaciju.

Kažu da je novo stajalište u izradi i da će biti postavljeno do kraja sledeće nedelje. Troškovi izrade i postavljanja samo jednog iznose oko 300.000 dinara.

  • CiBiC

    18.01.2015 16:18
    Gde je stajaliste????
    I posle mesec dana od kada su rekli da ce ga postaviti i dalje nema stajalista!!!
  • Qole

    20.12.2014 18:09
    toje uradila firma drmr drp
  • sloba

    18.12.2014 12:37
    Ljudi su lepo napravili novo
    Što da prijave policiji pa da izgube posao od 300000 din..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti