Uskoro plaćanje izvoda pouzećem

Virtuelni matičar radi, ali je procedura slanja izvoda na adresu usporena zbog velikog broja zahteva, tvrdi članica Gradskog veća zadužena za upravu i propise Milena Popović-Subić u izjavi za Radio 021.

Virtuelni matičar radi, ali je procedura slanja izvoda na adresu usporena zbog velikog broja zahteva, tvrdi članica Gradskog veća zadužena za upravu i propise Milena Popović-Subić u izjavi za Radio 021.

Od postavljanja novog softvera na internet stranicu grada, preko 18.000 građana naručilo je izvode preko interneta. Dodatne probleme stvaraju zahtevi koji ne sadrže dokaze o uplaćenim taksama, već skenirane uplatnice građani šalju kasnije, kaže ona.

Taj problem će se rešiti uskoro, već tokom ove nedelje, uvođenjem plaćanja izvoda pouzećem, najavljuje Popović-Subić. Građani neće morati da šalju skenirane uplatnice, već će plaćati takse po preuzimanju izvoda koji će im stizati poštom .

Podsećamo da su se Radiju 021 javili građani koji čekaju dve, tri nedelje na izvode. To su pojedinačni slučajevi, tvrdi Milena Popović-Subić i dodaje da će svi zahtevi biti obrađeni, tako da i građani koji duže čekaju ne moraju ponovo da ih šalju.

Žalbe građana da se na telefone ponuđene na sajtu niko ne javlja članica Gradskog veća objašnjava velikim brojem poziva i kaže da se zaposleni  maksimalno trude u okviru tehničkih mogućnosti koje su im na raspolaganju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti