Vučić se izvinio Dnevniku

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić danas se javno izvinio uredništvu, novinarima i svim zaposlenima u listu Dnevnik zbog, kako se navodi u saopštenju iz njegovog kabineta, "grube i glupe greške koju je načinio nenamerno nipodaštavajući ovaj list".

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić danas se javno izvinio uredništvu, novinarima i svim zaposlenima u listu Dnevnik zbog, kako se navodi u saopštenju iz njegovog kabineta, "grube i glupe greške koju je načinio nenamerno nipodaštavajući ovaj list".

"Opravdanja za takvu izjavu nema, te Vas još jednom molim da prihvatite moje izvinjenje kao izraz iskrenog kajanja zbog reči koje sam o Vašem listu javno izgovorio", istakao je Vučić u pismu glavnom i odgovornom uredniku lista Aleksandru Đivuljskom.

Redakcija Dnevnika je juče ocenila da je Vučićeva ironična izjava "ko je imao interes za kupovinu tog čuvenog visokotiražnog novosadskog Dnevnika", potpuno neprimerena, baš kao što je, dodali su, neprimereno da se sa najviših pozicija vlasti i moći na takav način nipodaštava jedno preduzeće na tržištu, a posebno što je reč o mediju.

Vučić je govorio o kupovini Dnevnika u kontekstu razotkrivanja čitave afere kupovine medija u Srbiji, odnosno kupovine Politike od strane vlasnika Farmakoma Miroslava Bogićevića iza kojeg stoje pojedini čelnici Demokratske stranke.

  • MIMA

    20.09.2012 21:35
    izvini seee....
    Vucic treba da se izvini celoj Srbiji!!Predizborna kampanja-nema stranackog zaposlenja.U Novom Sadu pre nego su preuzeli vlast podelili preduzeca.Smenjuju direktore ne pitajuci se dal dobro rade ili ne!Strasno!!!Ljudi verujte im sledeci put pa opet glasajte za njih!!!!
  • @ Radnik Dnevnika

    20.09.2012 09:58
    sad je kristalno jasno
    da se Dnevnik preko korumpiranog rukovodstva od 2008. sistemski unistava i sprema za stecaj da bi Bata Kan Kan za 0.00 dianara dobio poslovnu zgradu na lepoj lokaciji na bulevaru ....

    p.s. poslednjom konverzijom duga za neuplacene doprinose radnicima od srane drzave, drzava je postala vecinski vlasnik Dnevnika, vise to nije Pokrajina, pa bi u skladu sa tim trebalo razmisliti i o novim i boljim kadrovskim resenjima
  • 20.09.2012 09:42
    Šta im se ova vudala izvinjava?
    Treba ih zatvoriti, ako ovako uspešno posluju, i samo čekaju pomoć države i JP-a i JKP-a, koji ne bi ni smeli da se u medijima reklamiraju, jer su monopolisti na tržištu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti