Za desetak dana poznato šta će biti za doček Nove godine na Trgu

Početkom decembra biće poznati planovi za doček 2016. godine na Trgu slobode, saznaje 021.
Početkom decembra biće poznati planovi za doček 2016. godine na Trgu slobode, saznaje 021.

Tako je za 021 rečeno u Gradskoj kući.

Na pitanje portala 021 koliko je novca planirano za doček na Trgu slobode i za druge novogodišnje programe, kao i da li će ove godine veći deo troškova pokriti donatori i sponzori, u Gradskoj kući je samo rečeno da će javnost o svemu biti upoznata početkom narednog meseca.

Podsetimo, prošlogodišnji doček 31. decembra, kao i proslava Srpske Nove godine 13. januara sa Svetlanom Cecom Ražnatović plaćeni su oko osam miliona dinara sa računa Kulturnog centra grada Novog Sada, dok je ostatak od 11,3 miliona vraćen u budžet jer su, kako je tada saopšteno, sve platili donatori. Njihova imena su do danas ostala nepoznata, kao i koliko je program koštao. Poznato je samo da je osam miliona iz KCNS otišlo za potrebe troškova obezbeđenja i pratećih tehničkih službi, a ne za honorare.

Inače, u ovogodišnjem budžetu grada, tj. programu KCNS-a se za novogodišnje praznike planira tek 10 miliona dinara, što jasno govori da Grad planira da troškove pokriju sponzori i donatori. Nezvanične informacije iz Gradske uprave govore da još nije odlučeno da li će i ove godine Novi Sad imati neku od velikih muzičkih zvezda na Trgu slobode, što 31. decembra, što 13. januara, ili će se ići na skromniji program, tek toliko da se pruži građanima prilika da i predstojeću godinu dočekaju tradicionalnim okupljanjem u centru.

  • 04.12.2015 10:21
    123
    Dajte "Drzavni posao" od 23h do 01 i to ce biti najbolja NG do sada. Sve novce im dajte i neka naprave spektakl.

    "Kako koja nova godina? Pa, ova, 2016. Iz Novoga Sada..."

    Ostalo vreme neka popune ne preterano skupi muzicari i to je sasvim ok.

  • 27.11.2015 06:30
    Muzika sa razglasa I moze malo vatrometa. Od hrane moze pizza (od donatora) I pice moze neki sok(od donatora). Organizatori se ugrade 150din. po satu . Eto vam jeftine zabave.
    Molim samo da bude obezbedjenje dobro , bez petardi , a one pijane I ko razbija flase da sprovedu negde gde je ogradjeno ,a hladno da se otrezne.Nebitno koliko imaju godina.
  • 26.11.2015 22:26
    "Gari" zasto kazes Novosadski ili Novi Sad, a mislis na Liman?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti