Zamenjeno troje odbornika gradske skupštine

Aktuelni saziv Skupštine grada dobio je na poslednjoj sednici troje novih odbornika.

 

Aktuelni saziv Skupštine grada dobio je na poslednjoj sednici troje novih odbornika.

Iz LSV-a došao je Aleksandar Putnik, a iz SNS-a Sonja Radaković i Damir Zlojutro.

Putnik je na predlog svoje stranke zauzeo mesto Jovana Grubora, nedavno preminulog odbornika LSV-a, kome je na sednici odata pošta minutom ćutanja.

Radakovićeva i Zlojutro su u odborničkim klupama zamenili Aleksandru Maletić i Jasminu Obradović. Njih dve su ostavke na funkcije odbornika podnele pošto su istovremeno i poslanice SNS u Skupštini Srbije.

  • Šuška se

    15.10.2014 13:01
    bez mozga
    Meni je apsolutni hit to da Vučević dozvoljava Slobodanu Miliću BOCARI da se javno hvali kako planira da ide u Toplanu da bude savetnik jer sad je u Spensu DSS pa mu ne odgovara.Taj isti je i odbornik.Potpredsednik grad.odbora. Samo zato jer je Mirovićev pijun pa moraju da mu daju mesto. Inače momak ne zna da priča! Bahat, a drčan, obuče odelo, sedne u kola i misli to je sve! Nije da nema dobrih,ali slabo ih puštate,a bagra samo to radi i gura se.imaju po 4-5 funkcija.Jasmina-pomoćnik u Lisju,odbornica,poslanica,nadzorni odbor,...????
  • 15.10.2014 09:36
    Ove dve iz SNS nisu podnele ostavke zbog toga što su poslanice, nego zato što su smeštene u dve fotelje.Čekamo i Milovančeva i Atlagića da podnesu ostavke, kao i sve one odbornike koji su pozapošljavani.
  • Tea

    15.10.2014 09:17
    Posteni ljudi
    Dugo im je trebalo da se odreknu bar jedne funkcije, a koliko je jos ostalo? Sigurno su nezamenjivi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti