Završena rekonstrukcija Bulevara vojvode Stepe

Sve trake Bulevara vojvode Stepe danas će biti puštene u saobraćaj nakon gotovo 100 dana od kada je počela njegova rekonstrukcija.
Sve trake Bulevara vojvode Stepe danas će biti puštene u saobraćaj nakon gotovo 100 dana od kada je počela njegova rekonstrukcija.

Jedna od najprometnijih saobraćajnica u gradu prošla je temeljnu rekonstrukciju koja se odvijala u četiri faze, a poslednja će biti završena juče.

Kako za 021 kažu u JKP "Put", nakon jučerašnjeg postavljanja završnog sloja asfalta, potrebno je samo još da se iscrta horizontalna signalizacija na samom putu.

"Urađena je kompletna sanacija kolovozne konstrukcije u obimu  od oko 21000m², a obuhvaćena je i sanacija od oko 2000m² pristupa Bulevaru vojvode Stepe iz Bulevara Slobodana Jovanovića i Bate Brkića", kažu u "Putu".

Podsetimo, rekonstrukcija bulevara počela je prvog avgusta ove godine, pri čemu je jedna traka uvek bila otvorena za saobraćaj.

  • Huncut

    07.11.2013 20:42
    Danas prosao putem i nije zavrsen... !
  • zbunjeni

    07.11.2013 12:53
    zbunjeniji
    ima rupa-nevalja.
    krpi se rupa-nevalja opet ce propasti.
    radi se rekonstukcija-nevalja poremetila saobracaj.
    radovi u toku-nevalja sad su nasli da rade to se u nemackoj radi nocu.
    stvarno ti putari nemaju pojma.
    evo ja bih iz protesta gazio samo po travi al nemogu od kerecih govana postovani gradjani.
  • ejjjjjjjjjjjjjjjj

    07.11.2013 08:54
    dostaaaaaaaaaa
    put pa dobro da i funkcionise da li vi gradjani znate kadar u toj firmi tako da dobro i funkcionise i radi,do skoro smesko je sve odredjivao ali sreca otisao u bolju firmu a svojim stranackim kolegama ostavio da sprovode njegova zla dela ,a i njimu ce neko da sudi ...tako da jadni radnici dok ovi foteljasi uzmu sta im odgovara dobro i da asfalta ima za sve .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti