Završeno proširenje Temerinskog puta

Završena je rekonstrukcija Temerinskog puta gde su privedeni kraju radovi na njegovom proširenju od Savske ulice do navoza na petlju auto-puta Subotica- Beograd.
Završena je rekonstrukcija Temerinskog puta gde su privedeni kraju radovi na njegovom proširenju od Savske ulice do navoza na petlju auto-puta Subotica- Beograd.

Proširenje dela Temerinskog puta i kompletiranje ove saobraćajnice u punom bulevarskom profilu, omogućiće lakše i bezbednije odvijanje saobraćaja i brže uključivanje velikog broja vozila na auto-put, dok će nova kružna raskrsnica umesto dosadašnje trokrake raskrsnice na mestu skretanja ka objektu megamarketa "Rodić" znatno više odgovarati saobraćajnom opterećenju.

Radovi su obuhvatali izgradnju druge kolovozne trake sa dve saobraćajne trake u dužini od oko 530 metara, širine 7 metara, koja je od postojećeg kolovoza razdvojena razdelnom trakom širine 4 metra. Popravljena je postojeća saobraćajnica, a odvodnjavanje sa kolovoza vršiće se putem bočno postavljenih slivnika, uz ivicu kolovoza kao i preko bankine u otvorene kanale. Takođe, uz novoizgrađenu saobraćajnicu izgrađeni su otvoreni kanali, a od kružne raskrsnice do auto-puta izgrađen je zatvoreni sistem odvodnjavanja.

Izvođač ovih radova je DOO "Put-invest" iz Sremske Kamenice u zajedničkoj ponudi sa DOO "Put-invest" iz Bačkog Petrovca.

  • 10.06.2015 20:31
    Ма сјајно. А шта је са пешачком и бициклистичком стазом? Оћемо и даље да бауљамо по блату, шљунку, смећу?
  • zokrock

    10.06.2015 19:38
    !
    Lalo, ko ti sad pljacka Vojvodinu?
  • lala

    10.06.2015 15:24
    sada mogu..
    brze da pljackaju Vojvodinu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti