Zimočarolije od danas u Futogu

Manifestacija "Zimočarolije" održava se do 29. decembra u KIC-u Mladost u Futogu (Cara Lazara 42).
Manifestacija "Zimočarolije" održava se do 29. decembra u KIC-u Mladost u Futogu (Cara Lazara 42).

Danas, tačno u podne, na programu je Družilište kada će biti upriličeno druženje sa animatorkom Slavicom.

U utorak 23. decembra u 19h u pozorištu Centra Novogodišnji koncert izvešće polaznici Muzičkog centra Carpe diem, a ulaz je besplatan.

U sredu 24. decembra u 10h počinje Dečji novogodišnji vašar, a u podne je na programu Jodi predstava za najmlađe, uz slobodan ulaz. Na Dečjem vašaru kao izlagači mogu da učestvuju učenici od I do VI razreda. Zbog ograničenog broja mesta izlagači treba da se prijave najkasnije danas na broj telefona KIC-a "Mladost" 895 - 225. "Zakup" mesta je kutija keksa, dve kesice bombona ili grickalica.

U petak 26. decembra, u 20h koncert će održati Anip KIC Mladost, a na koncertu će premijerno biti izvedene novopostavljene koreografije. Ulaznica staje 150 dinara.

U ponedeljak, 29. decembra u 18h premijerno će biti izvedena novogodišnja predstava Čarobno novogodišnje putovanje, Scenske laboratorije Kitnikez. Roditelji koji žele, mogu da pripreme paketiće koje će nakon predstave deci uručiti Deda Mraz, lično. Ulaznica za ovaj program je 300 dinara.

Od ponedeljka 22. decembra u Galeriji KIC-a Mladost u Futogu (Cara Lazara 42) održaće se novogodišnja prodajzna izložba Udruženja žena Kreativni studio iz Futoga. Na izložbi, posetioci će moći da pogledaju (i kupe) unikatne umetničke i ručne radove i dekorativne premete članica Udruženja. Radno vreme Galerije od 15 do 19 sati. Ulaz je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti