Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Polufinale bez hrvatskih navijača

Generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković rekao je da će kapacitet Beogradske arene u mečevima polufinala Evropskog prvenstva biti 14.800 mesta i da neće biti hrvatskih navijača.

Nadal prvi finalista Australian opena

Španski teniser Rafael Nadal prvi je finalista Australian opena pošto je danas u prvom polufinalnom meču savladao Švajcarca Rodžera Federera sa 3:1, po setovima 6:7, 6:2, 7:6, 6:4.

Azarenka i Šarapova u finalu

Beloruska teniserka Viktorija Azarenka plasirala se u svoje prvo grend slem finale, pošto je na Otvorenom prvenstvu Australije pobedila branioca titule, Belgijanku Kim Klejsters, u tri seta, 6:4, 1:6 i 6:3.

Rukometaši Srbije na korak do Olimpijade

Rukometaši Srbije izborili su večeras pravo da učestvuju na kvalifikacionom turniru za Olimpijadu u Londonu, ali ukoliko osvoje zlato na Evropskom prvenstvu u Beogradu direktno će se plasirati na Igre.

Đoković protiv Ferera od 9.30

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Španac David Ferer odigraće meč četvrtfinala Australijan opena sutra od 9.30 časova po našem vremenu.

Pavlović solidan u pobedi Seltiksa

Košarkaši Boston Seltiksa pobedili su gostujući Orlando Medžik sa 87:56, a u startnoj postavi domaćeg tima ponovo se našao srpski internacionalac Aleksandar Pavlović.

Rukometaši Srbije u polufinalu!

Rukometna reprezentacija Srbije izborila je plasman u polufinale prvenstva Evrope pošto je večeras u Beogradu, u drugom kolu E četvrtfinalne grupe, savladala selekciju Švedske sa 24:21 (14:11).

AO: Đoković u četvrtfinalu

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Australian opena pošto je danas savladao domaćeg tenisera Lejtona Hjuita sa 3:1, po setovima 6:1, 6:3, 4:6, 6:3.