Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Najdanovski u polufinalu EP

Srpska plivačica Miroslava Najdanovski plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u malim bazenima u Poljskoj u disciplini 50 metara slobodno.

Partizan dočekuje Olimpiju

Košarkaši Partizana mt:s u nedelju igraju derbi 11. kola regionalne ABA lige, a u "Pionir" stiže oslabljena ekipa Union Olimpije.

Završena sezona za Vidića

Kapiten engleskog fudbalskog prvoligaša Mančester junajteda Nemanja Vidić propustiće zbog povrede kolena ostatak sezone, potvrdio je danas klub sa Old Traforda.

Srbija četvrta po prodaji fudbalera

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Ivan Ćurković izjavio je danas da je Srbija na četvrtom mestu u svetu po broju prodatih igrača u strane zemlje, iza fudbalskih velesila kao što su Brazil, Francuska i Argentina.

Ispali Junajted, Siti i Ajaks

Mančester junajted i Mančester siti završili su učešće u LŠ – ‘Đavoli’ su poraženi od Bazela 2:1, a Siti je ispao zbog trijumfa Napolija nad Viljarealom (2:0).

Partizan sutra u Belgiji

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović i kapiten Petar Božić ocenili su da su crno beli zbog dosadašnjih rezultata u Evroligi favoriti u duelu sa belgijskom ekipom Šarlroa.

Siti i Junajted za osminu finala

Fudbaleri mančesterskih klubova, Sitija i Junajteda još nisu osigurali plasman u osminu finala Lige šampiona, a danas će pokušati da dođu do cilja i na taj način ne dozvole senzaciju već u ranoj fazi takmičenja.

Čelsi, Marsej i Zenit u osmini finala

Posle sinoć odigranih utakmica šestog kola u grupama E, F, G i H Lige šampiona u fudbalu, u osminu finala su se plasirali Čelsi, Bajer, Arsenal, Marsej, Apoel, Zenit, Barselona i Milan.

Odbojkaši Srbije sedmi u svetu

Svetska odbojkaška federacija objavila je u utorak uveče rang listu najboljih svetskih ekipa u muškoj kategoriji na kojoj se Srbija nalazi na sedmom mestu, dok je prvi Brazil.

I Partizan i Zvezda kažnjeni zbog incidenata

Fudbalski klub Crvena zvezda kažnjen je danas sa milion dinara i jednom utakmicom zabrane igranja pred svojim navijačima, dok je Partizan oglobljen za 400.000 dinara zbog incidenata na proteklom "večitom derbiju".

LŠ: Čelsi i Valensija za prolaz dalje

Fudbaleri Čelsija danas će u Londonu dočekati špansku Valensiju u utakmici šestog kola Lige šampiona koja bi umnogome mogla da odredi sudbinu cele sezone za izabranike Andrea Viljaša Boaša.