Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Mesi je najbolji

Fudbaler Barselone Lionel Mesi proglašen je za najboljeg igrača Svetskog klupskog prvenstva u Japanu.

Barselona najbolja na svetu

Fudbaleri Barselone postali su klupski prvaci sveta pošto su u finalu takmičenja FIFA u Tokiju pobedili brazilski Santos sa 4:0.

Eto suspendovan na 15 mečeva

Fudbalska federacija Kameruna kaznila je Samjuela Etoa sa 15 mečeva suspenzije zbog odbijanja da igra na prijateljskom meču sa Alžirom.

Čavić prvi u Italiji

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić osvojio je zlatnu medalju na 50 metara delfin na Otvorenom prvenstvu Italije u velikim bazenima.

Jovanović: Strpljivo u Madridu

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je da će "crno- beli" strpljivo čekati svoju šansu i pokušati da ostvare dobar rezultat protiv Reala u Madridu.

Amela Terzić osvojila bronzu na EP

Atletičarka Novog Pazara i reprezentativka Srbije Amela Terzić osvojila je u nedelju bronzanu medalju u junuorskoj konkurenciji na 18. Evropskom prvenstvu u krosu u slovenačkom Velenju.

Najdanovski u polufinalu EP

Srpska plivačica Miroslava Najdanovski plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u malim bazenima u Poljskoj u disciplini 50 metara slobodno.

Partizan dočekuje Olimpiju

Košarkaši Partizana mt:s u nedelju igraju derbi 11. kola regionalne ABA lige, a u "Pionir" stiže oslabljena ekipa Union Olimpije.