Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Čavić prvi u Italiji

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić osvojio je zlatnu medalju na 50 metara delfin na Otvorenom prvenstvu Italije u velikim bazenima.

Jovanović: Strpljivo u Madridu

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je da će "crno- beli" strpljivo čekati svoju šansu i pokušati da ostvare dobar rezultat protiv Reala u Madridu.

Amela Terzić osvojila bronzu na EP

Atletičarka Novog Pazara i reprezentativka Srbije Amela Terzić osvojila je u nedelju bronzanu medalju u junuorskoj konkurenciji na 18. Evropskom prvenstvu u krosu u slovenačkom Velenju.

Najdanovski u polufinalu EP

Srpska plivačica Miroslava Najdanovski plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u malim bazenima u Poljskoj u disciplini 50 metara slobodno.

Partizan dočekuje Olimpiju

Košarkaši Partizana mt:s u nedelju igraju derbi 11. kola regionalne ABA lige, a u "Pionir" stiže oslabljena ekipa Union Olimpije.

Završena sezona za Vidića

Kapiten engleskog fudbalskog prvoligaša Mančester junajteda Nemanja Vidić propustiće zbog povrede kolena ostatak sezone, potvrdio je danas klub sa Old Traforda.

Srbija četvrta po prodaji fudbalera

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Ivan Ćurković izjavio je danas da je Srbija na četvrtom mestu u svetu po broju prodatih igrača u strane zemlje, iza fudbalskih velesila kao što su Brazil, Francuska i Argentina.