Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Partizan sutra u Belgiji

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović i kapiten Petar Božić ocenili su da su crno beli zbog dosadašnjih rezultata u Evroligi favoriti u duelu sa belgijskom ekipom Šarlroa.

Siti i Junajted za osminu finala

Fudbaleri mančesterskih klubova, Sitija i Junajteda još nisu osigurali plasman u osminu finala Lige šampiona, a danas će pokušati da dođu do cilja i na taj način ne dozvole senzaciju već u ranoj fazi takmičenja.

Čelsi, Marsej i Zenit u osmini finala

Posle sinoć odigranih utakmica šestog kola u grupama E, F, G i H Lige šampiona u fudbalu, u osminu finala su se plasirali Čelsi, Bajer, Arsenal, Marsej, Apoel, Zenit, Barselona i Milan.

Odbojkaši Srbije sedmi u svetu

Svetska odbojkaška federacija objavila je u utorak uveče rang listu najboljih svetskih ekipa u muškoj kategoriji na kojoj se Srbija nalazi na sedmom mestu, dok je prvi Brazil.

I Partizan i Zvezda kažnjeni zbog incidenata

Fudbalski klub Crvena zvezda kažnjen je danas sa milion dinara i jednom utakmicom zabrane igranja pred svojim navijačima, dok je Partizan oglobljen za 400.000 dinara zbog incidenata na proteklom "večitom derbiju".

LŠ: Čelsi i Valensija za prolaz dalje

Fudbaleri Čelsija danas će u Londonu dočekati špansku Valensiju u utakmici šestog kola Lige šampiona koja bi umnogome mogla da odredi sudbinu cele sezone za izabranike Andrea Viljaša Boaša.

Filipović najbolji vaterpolista sveta

Reprezentativac Srbije i igrač Pro Reka iz Đenove Filip Filipović proglašen je za najboljeg vaterpolistu sveta u 2011. godini, u izboru "FINA Akvatik Svetskog Magazina", kojeg izdaje Međunarodna federacija plivačkih sportova (FINA).

Košarkaši protiv Crne Gore u kvalifikacijama

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Sloveniji 2013. godine u A grupi zajedno sa selekcijama Izraela, Crne Gore, Estonije, Slovačke i Islanda, odlučeno je danas žrebom u Minhenu.

Odbojkaši pobedili Amerikance

Najbolji odbojkaši Srbije pobedom su završili učešće na Svetskom kupu u Japanu pošto su jutros u Tokiju, u poslednjoj utakmici petnaestodnevnog takmičenja savladala reprezentaciju SAD sa 3:0 (25:23, 25:17, 25:19).

Srča po terenu Obilića

Teren stadiona Obilića prekriven je slomljenim staklom, a ekipe na terenu se trude da ga raščiste pre sutrašnje utakmice Rad - Crvena zvezda u fudbalskom prvenstvu Srbije.

Treća pobeda odbojkaša

Odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je u devetom kolu Svetskog kupa u Japanu selekciju Egipta sa 3:1, po setovima 25:20, 19:25, 25:22, 28:26.