Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Treća pobeda odbojkaša

Odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je u devetom kolu Svetskog kupa u Japanu selekciju Egipta sa 3:1, po setovima 25:20, 19:25, 25:22, 28:26.

Raikonen ponovo u Formuli 1

Finski vozač Kimi Raikonen potpisao je ugovor sa ekipom Lotus Renoa za koju će voziti naredne sezone u Formuli 1 i tako se posle dve godine vraća na staze u najbržem cirkusu na svetu.

Đoković prvi po zaradi

Srpski teniser i prvi reket sveta Novak Đoković zaradio je tokom ove sezone više od 11 miliona dolara, što je za pet miliona više od drugog tenisera na ATP listi Španca Rafaela Nadala.

Srbiji i šesti poraz

Odbojkaši Srbije doživeli su šesti poraz na Svetskom kupu pošto su u meču sedmog kola izgubili od selekcije Italije 3:1.

Đilas ponovo pregovara s Dudom

Predsednik KSS-a Dragan Đilas i potpredsednik za mušku košarku Dejan Bodiroga danas će u Atini razgovorati sa selektorom Dušanom Ivkovićem, koji je pod ugovorom do kraja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

Trofej i rekord za Federera

Švajcarski teniser Rodžer Federer pobedio je  Francuza Žoa Vilfreda Congu sa 6:3, 6:7 (6:8), 6:3 u finalu Mastersa u Londonu i postao prvi teniser u istoriji sa osvojenih šest titula na završnom turniru sezone.

Drugi poraz rukometašica u Hrvatskoj

Rukometašice Srbije poražene su danas u Istarskom Kašteliru od reprezentacije Hrvatske sa 25:32 u drugom prijateljskom meču dve selekcije koji je tokom vikenda odigran u Hrvatskoj.