Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Zimonjić i Lodra poraženi

Nenad Zimonjić i Mikael Lodra na pariskom turniru Masters serije zaustavljeni su u četvrtfinalu nakon poraza od Rohana Bopane i Aisam-Ul-Haka Kurešija rezultatom 3:6, 6:4, 10:6.

Pobeda protiv Reala mnogo znači

Košarkaši Partizana Nikola Peković i Dušan Kecman ocenili su da je pobeda nad Realom izuzetno važna, ali da ekipa ne sme da "poleti" nakon dva vezana trijumfa u Evroligi.

Đoković danas protiv Conge

Novak Đoković u četvrtfinalu turnira masters serije u Parizu igra večeras protiv Francuza Žoa-Vilfreda Conge, a meč je na programu posle 19:30 sati.

Zimonjić i Lodra u četvrtfinalu Pariza

Nenad Zimonjić i Mikael Lodra plasirali su se sinoć u četvrtfinale dubla na turniru u Parizu, pošto su posle taj-brejka (6:3, 4:6, 14:12) pobedili Erika Butoraka iz SAD i Žan Žulijena Rojera sa Holandskih Antila.

Tipsarević bez završnog turnira

Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Mastersa u Parizu, pošto je danas u trećem kolu izgubio od Čeha Tomaša Berdiha sa 7:5, 6:4.

Jeremić predsednik Teniskog saveza?

Predsednik Teniskog saveza Srbije (TSS) Slobodan Živojinović podneo je ostavku koja će biti ozvaničena na vanrednoj Skupštini 24. novembra, prenose beogradski mediji.

Real u četvrtak u Pioniru

Trener košarkaša Partizana Vlado Jovanović rekao je da će ekipa protiv madridskog Reala pokušati da podigne igru na stepenik više i da se ne opterećuje izuzetno lošim skorom crno-belih u duelima sa kraljevskim klubom.