Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Đoković protiv Berdiha

Novak Đoković počinje večeras, susretom sa Čehom Tomašom Berdihom, takmičenje na završnom Mastersu u Londonu.

Zimonjić i Lodra poraženi na startu

Teniser Srbije Nenad Zimonjić i Francuz Majkl Lodra izgubili su od poljskog para - Marijusa Fritenberga i Marcina Matkovskog sa 1:2 (4:6, 7:5, 9:11), u prvom kolu takmičenja u Grupi B na završnom Master turniru u Londonu.

Srbija treća na Kupu Karpata

Ženska rukometna reprezentacija Srbije zauzela je treće mesto na Kupu Karpata pošto je danas u trećem kolu izgubila od Rumunije sa 37:18 (22:8).

Poraz odbojkaša u startu

Srpski odbojkaši poraženi su na startu Svetskog kupa u Japanu pošto su u prvom kolu, u Nagoji, izgubili od Argentine sa 3:0.

Partizan gostuje u Milanu

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović izjavio je, uoči utakmice sa italijanskim Armanijem da se nada da će dobar pristup omogućiti njegovim izabranicima da meč uvedu u neizvesnu završnicu.

Od 2020. bejzbol na OI

Predstavnici bejzbol i softbol udruženja ove nedelje će imati sastanak sa zvaničnicima oko povratka na Olimpijske igre 2020. godine kao zajednički sport.

Đoković u grupi sa Marijem

Novak Đoković igraće u grupi A završnog Mastersa sa Britancem Endijem Marijem, Špancem Davidom Fererom i Tomašom Berdihom iz Češke, određeno je danas žrebom u Londonu.

NBA sezona pret otkazivanjem

Sindikat igrača američke NBA lige odbio je ponudu vlasnika klubova, tako da je sezona u najjačoj košarkaškoj ligi sveta pred otkazivanjem.