Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Vuković razočaran odnosom igrača

Posle jučerašnjeg poraza od Češke rezultatom 24:23, drugog na "Kupu nacija", selektor rukometaša Srbije Veselin Vuković bio je vidno razočaran odnosom igrača prema obavezama.

Federer osvojio Bazel

Švajcarski teniser Rodžer Federer osvojio je turnir u Bazelu, pošto je danas pobedio Keija Nišikorija sa 2:0 (6:1, 6:3).

Još jedna titula za Zimonjića i Lodru

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra osvojili su ATP trunriru u Bazelu u igri parova, pošto su danas u finalu savladali kanadsko-belorusku kombinaciju Danijel Nestor/Maks Mirnji sa 6:4, 7:5.

Ana odbranila titulu u Baliju

Srpska teniserka Ana Ivanović odbranila je titulu prvakinje VTA turnira u Baliju, savladavši u finalu Anabelu Medinu Geriges sa 2:0 (6:3;6:0).

Zimonjić i Lodra u finalu Bazela

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra plasirali su se u finale turniru u Bazelu, pošto su danas u polufinalu savladali srpsko-hrvatski par Viktor Troicki/Ivan Dodig sa 6:2, 7:6 (7:5).

Tribina nosi Fergusonovo ime

Mančester junajted je uoči utakmice sa Sanderlendom objavio da će se severna tribina stadiona "Old Traford", ubuduće zvati Aleks Ferguson, u čast trofejnog škotskog trenera.

Đoković bez finala

Najbolje rangirani teniser na svetu Novak Đoković izgubio je u  polufinalu turnira u Bazelu od Japanca Keija Nišikorija sa 6:2, 6:7, 0:6.

Bokserke na Olimpijadi možda u suknjicama

Međunarodna amaterska bokserka federacija (AIBA) saopštila je danas da će u januaru razgovarati o tome da li će takmičarke na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. nositi suknjice umesto šortseva.

Novak preokretom do polufinala

Teniser Srbije Novak Đoković plasirao se u petak u polufinale turnira u Bazelu, pošto je savladao Markosa Bagdatisa sa Kipra sa 2:1 (2:6, 6:2, 6:3).

Volkov debituje za Srbiju

Privremeni selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić saopštio je spisak fudbalera za prijateljske utakmice na kome je i debitant Vladimir Volkov iz Partizana.