Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Zimonjić i Lodra u četvrtfinalu Pariza

Nenad Zimonjić i Mikael Lodra plasirali su se sinoć u četvrtfinale dubla na turniru u Parizu, pošto su posle taj-brejka (6:3, 4:6, 14:12) pobedili Erika Butoraka iz SAD i Žan Žulijena Rojera sa Holandskih Antila.

Tipsarević bez završnog turnira

Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Mastersa u Parizu, pošto je danas u trećem kolu izgubio od Čeha Tomaša Berdiha sa 7:5, 6:4.

Jeremić predsednik Teniskog saveza?

Predsednik Teniskog saveza Srbije (TSS) Slobodan Živojinović podneo je ostavku koja će biti ozvaničena na vanrednoj Skupštini 24. novembra, prenose beogradski mediji.

Real u četvrtak u Pioniru

Trener košarkaša Partizana Vlado Jovanović rekao je da će ekipa protiv madridskog Reala pokušati da podigne igru na stepenik više i da se ne opterećuje izuzetno lošim skorom crno-belih u duelima sa kraljevskim klubom.

Vuković razočaran odnosom igrača

Posle jučerašnjeg poraza od Češke rezultatom 24:23, drugog na "Kupu nacija", selektor rukometaša Srbije Veselin Vuković bio je vidno razočaran odnosom igrača prema obavezama.

Federer osvojio Bazel

Švajcarski teniser Rodžer Federer osvojio je turnir u Bazelu, pošto je danas pobedio Keija Nišikorija sa 2:0 (6:1, 6:3).

Još jedna titula za Zimonjića i Lodru

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra osvojili su ATP trunriru u Bazelu u igri parova, pošto su danas u finalu savladali kanadsko-belorusku kombinaciju Danijel Nestor/Maks Mirnji sa 6:4, 7:5.

Ana odbranila titulu u Baliju

Srpska teniserka Ana Ivanović odbranila je titulu prvakinje VTA turnira u Baliju, savladavši u finalu Anabelu Medinu Geriges sa 2:0 (6:3;6:0).