Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Partizan bolji od Šarlroa

Košarkaši Partizana savladali su sinoć u Beogradu belgijski tim Šarlroa sa 91:81 (22:17, 30:27, 21:26, 18:11), u trećem kolu C grupe Evrolige.

Troicki i Dodig u polufinalu

Viktor Troicki i Hrvat Ivan Dodig plasirali su se sinoć u polufinale dublova turnira u Bazelu, pošto su sa 2:1 pobedili Kristofera Kasa iz Nemačke i Aleksandera Peju iz Austrije.

Zimonjić i Lodra u polufinalu Bazela

Nenad Zimonjić i Mikael Lodra igraće u polufinalu ATP turnira u Bazelu, pošto im je američki dubl Mardi Fiš - Endi Rodik očekivano predao meč zbog povrede Fiša.

Real u osmini finala Lige šampiona

U sredu je odigrano osam preostalih mečeva 4. kola Lige šampiona, a uz gol Miralema Sulejmanija u pobedi Ajaksa nad zagrebačkim Dinamom, istakao se i Kristijano Ronaldo svojim 100. golom za Real, te het-trik Marija Gomeza za trijumf Bajerna nad Napolijem.

Real za nastavak pobedničkog niza

Fudbaleri Real Madrida pokušaće da nastave maksimalan učinak ove sezone u Ligi šampiona, dok će još nekoliko timova u slučaju pobede doći na korak od plasmana u drugu fazu elitnog takmičenja.

Čelsi samo nerešeno protiv Genka

U sinoćnjim utakmicama Lige šampiona, najvredniju pobedu zabeležio je kiparski Apoel, koji je na svom terenu pobedio Porto rezultatom 2:1 i ostao na prvom mestu u G grupi.

Zimonjić i Lodra u drugom kolu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra plasirali su se u drugo kolo turnira u Bazelu, pošto su savladali Švajcarce Mihaela Lamera i Alesandra Sadeckog sa 6:3, 7:6 (12:10).