Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Titula za Fetela

Sebastijan Fetel je i zvanično postao najmlađi dvostruki šampion u istoriji Formule 1.

Zvezda savladala Hemofarm

Košarkaši Crvene zvezde Beograd pobedom su započeli ovogodišnju ABA ligu. Crveno-beli su u Pioniru, pred više od 4 hiljade gledalaca savladali vršački Hemofarm sa 104:89 (26:20, 34:20, 24:23, 20:26).

Partizan ubedljiv u Zagrebu

Košarkaši Partizana odličnom igrom savladali su u gostima prvaka Hrvatske i učesnika ovogodišnje Evrolige ekipu Zagreba, sa ubedljivih 93:65 (24:19, 28:9, 22:16, 21:19).

Braća Marej bolja od Troickog i Hasea

Viktor Troicki i Holanđanin Robin Hase nisu uspeli da se plasiraju u finale ATP turnira u Tokiju u konkurenciji dublova, pošto su u polufinalu izgubili od Britanaca braće Endija i Džejmija Mareja sa 6:3, 1:6, 10:6.

Zimonjić i Lodra u polufinalu Pekinga

Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra plasirali su se u polufinale ATP turnira u Pekingu u konkurenciji dublova, pošto su danas savladali Marsela Granoljersa iz Španije i Austrijanca Olivera Maraha sa 6:1, 6:4.

Troicki i Hase u polufinalu

Viktor Troicki i Holanđanin Robin Hase plasirali su se u polufinale ATP turnira u Tokiju u konkurenciji parova, pošto su jutros u četvrtfinalu savladali Amerikanca Erika Butorca i Žana Žilijena Rožera sa Holandskih Antila sa 6:4, 6:2.

Toni Parker u Asvelu

Francuski košarkaš Toni Parker danas je zvanično potpisao ugovor sa Asvelom za koji će igrati dok traje lok aut u NBA ligi.