Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Zimonjić i Lodra u 3. kolu

Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra pobedili su danas u drugom kolu takmičenja parova na turniru u Šangaju Italijane Fabija Fonjinija i Simonea Bolelija sa 5:7, 6:3, 10:6.

Troicki eliminisan i u dublu

Viktor Troicki je završio takmičenje i u dublu na Mastersu u Šangaju nakon poraza u paru sa Marselom Granoljersom od prvih nosilaca Amerikanaca Majka i Boba Brajana sa 6:1, 6:4.

Samo pobeda fudbalere vodi u baraž

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras u Mariboru igra odlučujući meč protiv Slovenije i samo pobeda je vodi u plej of za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

FSS: Navijači, ne idite u Maribor

Fudbalski savez Srbije (FSS) apelovao je danas na navijače da se "uzdrže od individualnih odlazaka u Maribor" na poslednju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine protiv Slovenije.

I Troicki i Granoljers prošli dalje

Viktor Troicki i Španac Marsel Granoljers plasirali su se u drugo kolo Masters turnira u Šangaju u konkurenciji dublova, pošto su na startu savladali bahamsko-poljski par Mark Nouls/Lukoš Kubot sa 2:6, 7:6,10:7.

Tipsarević i Marah u 2. kolu Šangaja

Janko Tipsarević i Austrijanac Oliver Marah plasirali su se u drugo kolo Masters turnira u Šangaju u konkurenciji parova, pošto su danas na startu savladali američki dubl Aleks Bogomolov/Radživ Ram sa 6:2, 4:6, 11:9.

Veliki pad Bojane Jovanovski

Ana Ivanović i Bojana Jovanovski nazadovale su na najnovijoj svetskoj rang listi objavljenoj danas, dok je Jelena Janković ostala na 13. poziciji.

Marej sve bliži Federeru

Novak Đoković je i dalje na čelu ATP liste se prednošću od oko 4.000 bodova nad Rafaelom Nadalom, a svoje pozicije u odnosu na proteklu nedelju nisu menjali ni Janko Tipsarević (13), ni Viktor Troicki (16).

Titula za Fetela

Sebastijan Fetel je i zvanično postao najmlađi dvostruki šampion u istoriji Formule 1.

Zvezda savladala Hemofarm

Košarkaši Crvene zvezde Beograd pobedom su započeli ovogodišnju ABA ligu. Crveno-beli su u Pioniru, pred više od 4 hiljade gledalaca savladali vršački Hemofarm sa 104:89 (26:20, 34:20, 24:23, 20:26).

Partizan ubedljiv u Zagrebu

Košarkaši Partizana odličnom igrom savladali su u gostima prvaka Hrvatske i učesnika ovogodišnje Evrolige ekipu Zagreba, sa ubedljivih 93:65 (24:19, 28:9, 22:16, 21:19).

Braća Marej bolja od Troickog i Hasea

Viktor Troicki i Holanđanin Robin Hase nisu uspeli da se plasiraju u finale ATP turnira u Tokiju u konkurenciji dublova, pošto su u polufinalu izgubili od Britanaca braće Endija i Džejmija Mareja sa 6:3, 1:6, 10:6.