Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Srbija izgubila od Bugarske

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je u sredu u Varni od Bugarske sa 1:3 (27:29, 19:25, 25:21, 22:25), u prijateljskoj utakmici uoči Evropskog prvenstva.

Ukinuta suspenzija stadiona Partizana

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) ukinula je suspenziju stadiona Partizana i preinačila je u novčanu kaznu od 300.000 dinara i uslovnu od dve utakmice bez prisustva publike.

Đoković prvi nosilac na Ju-Es openu

Najbolji svetski teniser Novak Đoković postavljen je danas za prvog nosioca na poslednjem grend slem turniru u godini - Otvorenom prvenstvu SAD. Španac Rafael Nadal je drugi nosilac, a Švajcarac Rodžer Federer treći.

Bez Veličkovića na Eurobasketu

Košarkaška reprezentacija Srbije nastupiće bez Novice Veličkovića na predstojećem šampionatu Evrope koji 31. avgusta počinje u Litvaniji, saopštila je naša kuća košarke.

Kleo ne može da igra za Srbiju

Fudbalski savez Srbije (FSS) objavio je danas da igrači koji su nedavno dobili državljanstvo neće moći da igraju za reprezentaciju dok ne provedu u kontinuitetu pet godina u zemlji, što je u skladu sa pravilima FIFA.

Đoković uvećao prednost

Novak Đoković je učvrstio vođstvo na ATP listi. Srpski teniser drži lidersku poziciju sa 13.920 poena što je 2.500 više od drugoplasiranog Rafaela Nadala.

Povredio se i Marko Kešelj

Krilnom centru košarkaške reprezentacije Srbije Marku Kešelju napukla je jagodična kost na jučerašnjem meču sa Francuskom i on je odmah odveden na snimanje pa će nakon pregleda u Beogradu biti jasnija situacija.

Srebro na Univerzijadi za Zoranu Arunović

Članica univerzitetske selekcije Srbije u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je srebrnu medalju u disciplini malokalibarski pištolj na Univerzijadi u Senženu, pogodivši ukupno 785,8, osnbosno 583 kruga u osnovnom delu takmičenja.

Novak i Jelena u finalu Sinsinatija

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u finale Masters turnira u Sinsinatiju, pošto je rano jutros u dva seta pobedila Andreu Petković iz Nemačke, 7:6, 6:1.

Zimonjić i Lodra u finalu

Nenad Zimonjić i Majkl Lodra plasirali su se u finale mastersa u Sinsinatiju pobedom nad Huanom Kabalom i Florijanom Majerom  4:6, 6:3,10:4.

Na SP pustili nacističku himnu

Organizatori prvenstva sveta u kajaku i kanuu, koje se održava u Segedinu, napravili su veliki skandal kada su sa razglasa pustili nacističku verziju himne Nemačke.