Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Jelena bolja od Kineskinje

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković savladala je Kineskinju Đije Ženg sa 4:6, 6:3, 6:1 u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju.

Moguć novi postupak protiv Vengera

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije mogla bi da pokrene postupak protiv trenera Arsenala Arsena Vengera zbog kršenja suspenzije koju je zaradio prošle sezone.

Košarkaši izgubili od Hrvatske

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Londonu od selekcije Hrvatske sa 83:71 u prvom kolu pripremnog turnira pred učešće na prvenstvu Evrope u Litvaniji.

Partizanu zabranjeno da igra na svom stadionu

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je danas stadion Partizana za sve utakmice domaćih takmičenja prvog tima i pokrenula postupak protiv tog kluba i Novog Pazara zbog ponašanja navijača na utakmici.

Novak uvećao prednost, Janko u TOP 20

Novak Đoković je nakon osvajanja petog Mastersa u sezoni uvećao prednost na ATP listi u odnosu na Rafaela Nadala za 2.080, a u odnosu na Rodžera Federera na čak 4.300 bodova.

Serena Vilijams se vraća u vrh

Američka teniserka Serena Vilijams osvojila je danas Rodžers kup (Rogers cup) u Torontu, pobedom nad Australijankom Samantom Stosur, od 2:0 u setovima.

Zimonjiću i Lodri druga zajednička titula

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra trijumfovali su u konkurenciji dublova na turniru Masters serije u Montrealu savladavši u finalu prve nosioce, Amerikance Boba i Majka Brajana sa 2:1 u setovima - 6:4, 6:7, 10:5.