Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Rodman ušao u Kuću slavnih

Na olakšanje organizatora, Denis Rodman se suzdržao od bilo kakvih incidenata tokom prijema u košarkašku Kuću slavnih u američkom Springfieldu, u petak uveče.

Ilić produžio ugovor sa Zvezdom

Novo rukovodstvo košarkaškog kluba Crvena zvezda Beograd na čijem čelu je Nebojša Čović odmah je krenulo sa kreiranjem tima za narednu sezonu, a prvi korak napravljen je produženjem ugovora na još jednu godinu sa reprezentativnim centrom Miletom Ilićem.

Petrović zove Klea?

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović pozvaće za naredni meč u kvalifikacijama za EP protiv Severne Irske Brazilca Klea, koji od prošle godine ima i srpski pasoš, i na taj način rešiće veliki problem koji naš tim ima sa napadačima, prenose beogradski mediji.

Odbojkašice izgubile od Japana

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je u Komaki od Japana sa 3:1 (25:16, 25:21, 17:25 i 25:21), u prvom kolu drugog vikenda Gran prija.

FIBA suspendovala Gista na tri meseca

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) saopštila je da je suspendovala bivšeg igrača Partizana Džejmsa Gista na tri meseca zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci.