Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Klinsman selektor SAD

Fudbalski savez SAD imenovao je Jirgena Klinsmana za novog selektora, samo dan pošto je otpustio Boba Bredlija.

Zvezda jedva do pobede

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Ventspils rezultatom 2:1 u Letoniji, u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nađa Higl u finalu na 200 prsno

Reprezentativka Srbije u plivanju Nađa Higl plasirala se u finale discipline 200 metara prsnim stilom, pošto je danas u polufinalu zauzela ukupno osmo mesto rezultatom 2:25,56 minuta.

Vojvodini se vraćaju tri boda

Fudbaleri i navijači Vojvodine, konačno su dobili jednu dobru vest na početku sezone, koja je počela sramotnom eliminacijom od ekipe Vaduza.

Srbija 27. na listi FIFA

Fudbalska reprezentacija Srbije na najnovijoj rang listi Svetske fudbalske federacije (FIFA) pala je za dve pozicije i sada se nalazi na 27. mestu sa 797 bodova.

Omladinci Srbije u polufinalu EP

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u Rumuniji nakon što je u poslednjem meču grupne faze odigrala 1:1 sa Belgijom.

Srbija u 2. šeširu žreba kvalifikacija za SP

Fudbalska reprezentacija Srbije naći će se u drugom od šest šešira evropske zone žreba kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu, saopšteno je danas na sajtu Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Silađi bez finala

Reprezentativac Srbije u plivanju Čaba Silađi nije uspeo da se plasira u finale discipline 50 metara prsno na prvenstvu sveta u Šangaju, pošto je danas u polufinalu zauzeo 16. mesto.

Zvezda u četvrtak gostuje Ventspilsu

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki uoči prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope izjavio je da je njegov tim mnogo kvalitetniji od Ventspilsa i da u Letoniji očekuje dobar rezultat, odnosno pobedu.