Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Hapoel protivnik Vojvodine

Fudbaleri Vojvodine nisu imali mnogo sreće na žrebu za 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope jer će im protivnik biti Hapoel iz Tel Aviva, ako odbrane prednost u revanšu protiv Vaduza.

Genk mogući protivnik Partizana

Fudbaleri Partizana igraće protiv belgijskog Genka u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ako zadrže prednost od 4:0 u revanšu protiv Škendije.

VIDEO: Golovi Vojvodine u Vaduzu

Pogledajte golove koje su postigli Oumaru i Ilić u pobedi Vojvodine od 2:0 na gostovanju u Lihtenštajnu ekipi Vaduza koja se takmiči u drugoj švajcarskoj ligi.

Rad izgubio kod kuće

Fudbaleri Rada izgubili su u Beogradu od grčkog Olimpijakosa iz Volosa sa 1:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Tekstualni prenos utakmice iz Vaduza

Zahvaljujući entuzijazmu starog navijača Vojvodine Dragana Čapelje, svi zaljubljenici u novosadski klub moći će večeras na sajtu Vojvodine da prate utakmicu sa Vaduzom.

Novi Sad mogući domaćin finala Kupa

Predsednik Skupštine Novog Sada Aleksandar Jovanović izjavio je da je uveren da će Novi Sad biti domaćin finala fudbalskog kupa naredne godine nakon što je Fudbalski savez Srbije dao dozvolu da finale može da se igra i van Beograda.

Fener i Trabzon ipak u Ligi šampiona

Uprkos silnim hapšenjima i optužbama da su nameštanjem utakmica stigli do Lige šampiona, UEFA je dozvolila turskim klubovima Fenerbahčeu i Trabzonu da igraju to takmičenje.