Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

River u drugoj ligi posle 110 godina

Fudbalski klub River Plata prvi put od svog osnivanja takmičiće se u drugoj argentinskoj ligi, pošto je kao domaćin u drugom meču baraža igrao nerešeno 1:1 sa Belgranom i ispao iz prvoligaškog takmičenja.

Odbojkaši Srbije slavili u Portugalu

Odbojkaši Srbije osvojili su dva boda u Portugaliji i ostali u konkurenciji za plasman na završni turnir Svetske lige, koji će od 6. do 10. jula biiti održan u poljskom Gdanjsku.

Ivanovićeva u 3. kolu

Ana Ivanović plasirala se u 3. kolo Otvorenog prvenstva Engleske u Vimbldonu, pošto je danas u drugom kolu savladala Grkinju Eleni Danilidu sa 6:3, 6:0.

Odbojkaši gostuju u Portugalu

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da u predstojećim utakmicama protiv Portugala svi igrači moraju da se podrede ekipi i ostvarenju glavnog cilja, plasmanu na završni turnir Svetske lige.

Svi teniseri Srbije danas na terenu

Danas će na terene Vimbldona izaći svi preostali predstavnici Srbije u pojedinačnoj i dubl konkurenciji, a meč drugog kola prva će igrati Ana Ivanović, koja se od 13 časova sastaje sa Grkinjom Eleni Danilidu.

Vaterpolisti bolji od Italije na penale

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Italije nakon izvođenja penala, rezultatom 13:12 (2:4, 3:2, 2:1, 3:3 - 3:2) u utakmici drugog kola A grupe završnog turnira Svetske lige.