Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Ana Ivanović pregazila Udan

Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo Vimbldona pošto je na startu lako savladala Amerikanku Melani Udan sa 2:0, po setovima 6:0, 6:1.

Đoković siguran u prvom kolu Vimbldona

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Vimbldona pošto je na startu savladao Francuza Žeremija Šardija sa 3:0 (6:4, 6:1, 6:1). Novak će u drugom kolu igrati protiv pobednika meča Kevin Anderson - Ilja Marčenko.

Troicki u drugom kolu Vimbldona

Viktor Troicki je prvi srpski teniser koji se plasirao u drugo kolo Vimbldona. Posle velike borbe, on je savladao Argentinca Maksima Gonzalesa sa 3:1 u setovima (3:6, 6:0, 7:6 6:3).

Fudbaleri Zvezde i Partizana će se lečiti u Turskoj

Generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda Đorđe Stefanović i direktor turske klinike Adžibadem Jalčin Nak potpisali su ugovor o sponzorstvu, po kojem će fudbalerima ovog kluba biti pružane medicinske usluge u toj turskoj klinici. Istog dana sa istom klinikom, odnosno njenim predstavnikom, u ime Partizana potpisao je generalni sekretar kluba Darko Grubor.

Jankovićeva zbog kiše igra u utorak

Meč prvog kola Vimbldona između najbolje srpske teniserke i Španjolke Marije Sančez Martinez neće se igrati u ponedeljak, kako je prvobitno bilo planirano, zbog loših vremenskih uslova.

Janka prekinula kiša

Posle samo tri minuta i jednog odigranog gema, meč 1. kola Vimbldona između Janka Tipsarevića i Iva Karlovića prekinut je zbog kiše. Prvi gem dobio je Hrvatski teniser.

Jelena i Janko sutra na Vimbldonu

U ponedeljak će na Vimbldonu igrati dvoje tenisera iz Srbije, Jelena Janković i Janko Tipsarević, a očekuje se da će svoje mečeve igrati popodne i uveče.

Janko predao meč zbog povrede

Janko Tipsarević nije uspeo da osvoji prvu ATP titulu u karijeri, pošto je predao finalni meč na turniru u Istobronu Andreasu Sepiju pri rezultatu 1:1 u setovima i 5:3 za Italijana u odlučujućem setu.