Andrea Arsović po peti put prvakinja Srbije

Srpska reprezentativka i članica streljačkog kluba Partizan Andrea Arsović trijumfovala je danas, petu godinu zaredom, na prvenstvu Srbije vazdušnim oružjem, u disciplini vazdušna puška.
Srpska reprezentativka i članica streljačkog kluba Partizan Andrea Arsović trijumfovala je danas, petu godinu zaredom, na prvenstvu Srbije vazdušnim oružjem, u disciplini vazdušna puška.

Arsovićeva je u kvalifikacijama u konkurenciji od 50 takmičarki oborila lični rekord sa 420,1 krugova, dok je u finalu upucala 208 krugova.

Drugo mesto osvojila je Sanja Vukašinović iz streljačkog kluba Novi Sad 1790 sa upucanih 206,4 krugova, a treće Milica Babić (Palilula) sa 184,3 krugova.

"Divan završetak vazdušne sezone. Peti put sam prvakinja države, ali moram priznati da sam ovoga puta imala tremu, jer je ovo za mene bilo prvo prvenstvo Srbije u mom gradu i u finlalu sam imala podršku porodice. Ovo je značilo i njima i meni, jer nemaju priliku često da me gledaju", rekla je Arsovićeva nakon takmičenja.

U ekipnom delu trijumfovao je streljački kluba Niš 1881 sa 1.232,2 kruga, ispred Partizana (1227,3) i Novog Sada 1790 (1225,6).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.