Ivana Španović treća na mitingu u Birmingemu

Državna rekorderka u skoku u dalj Ivana Španović osvojila je danas treće mesto na mitingu u Birmingemu rezultatom 6,75 metara.
Državna rekorderka u skoku u dalj Ivana Španović osvojila je danas treće mesto na mitingu u Birmingemu rezultatom 6,75 metara.

Španovićeva je zbog lakših zdravstvenih problema bila primorana da prekine takmičenje posle četvrte serije, ali je ostvareni skok bio dovoljan za treću poziciju.

"Sjajna publika i pregršt odličnih rezultata. Šteta što Ivana zbog zdravstenih problema nije bila u stanju da skače svih šest serija, ali, sve u svemu, bio je ovo jedan izuzetno kvalitetan miting i zadovoljni smo postignutim rezultatom. Iz Birmingema idemo direktno za Švedsku, gde nas 25. februara očekuje novo takmičenje 'Igre u Malmeu'", rekao je trener Goran Obradović, a prenosi Atletski savez Srbije.

Pobedu u Birmingemu odnela je Britanka Džonson Tompson postigavši nacionalni rekord (6,93 m), a drugo mesto pripalo je Kanađanki Netej sa 6,84 metara.

Miting u Birmingemu obeleželi su sjajni rezultati, a svakako najvredniji je novi svetski rekord na dve milje (8:03:41) koji je postavio Britanac Mo Farah.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.