Smenjen Dejan Stanojević

Vaterpolo savez Srbije je smenio trenera Dejana Stanojevića, a odluka o prekidu saradnje nije obrazložena.
Vaterpolo savez Srbije je smenio trenera Dejana Stanojevića, a odluka o prekidu saradnje nije obrazložena.

Dejan Stanojević tako, posle 11 godina i 35 osvojenih medalja sa seniorima ili sa mlađim kategorijama, više neće biti deo trenerskog tima vaterpolo reprezentacije Srbije.

Stanojević je danas sa Radio-televiziju Vojvodine izjavio da je, po njegovom mišljenju, to interna stvar Saveza. "Možda je došlo vreme za promene i neke nove korake, a i ja se tome okrećem u narednom periodu", rekao je Stanojević.

Stanojević je dodao da je uvek pružao maksimum, te da je to njegova zasluga koja se "nikad neće izbrisati ni zaboraviti".

Stanojević je izrazio zahvalnost svima s kojima je sarađivao u reprezentaciji. Rekao je da ga, pored rada u klubu Vojvodina, verovatno čeka i mesto selektora reprezentacije "jedne susedne zemlje".

  • Grobari PK

    12.11.2013 13:40
    Stanoje majstore
    Svi vaterpolo poznavaoci znaju kakav je ovo i čovek i stručnjak.Svaka čast,Stanoje i svako dobro u daljem radu!Otići ćeš tamo gde će da te cene.A ovi što buše po VK Vojvodina poput Vasovića i ekipe koja je ucenjivala za glas za Babića trebalo bi da je sramota šta rade retkom srpskom proizvodu kojim se dičimo.
  • robert bleich

    11.11.2013 18:10
    uzas od saveza !
    ne treba savezu niko ko zna, nego glumci vezare, evo selektoru se jos gace nisu osusile a postao je veliki strucnjak eeee slasi, 7 mesto, pa to je i ok sta nas jos ocekuje....sramota nezapamcena. Stanoje nema cega da se stidi, naprotiv, stvorio je more igraca, hvala mu za to!
  • 11.11.2013 17:30
    Da su imali psihologa u reprezentaciji do ovoga ne bi došlo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.