Ana Ivanović sutra igra odlučujući meč

Ana Ivanović u petak od 13.30 po srednjoevropskom vremenu sa Simonom Halep igra odlučujući meč za plasman u polufinale WTA završnog turnira. Rumunka je već obezbedila plasman dalje, a Ani je za prolaz potrebna pobeda sa 2-0 u setovima.
Ana Ivanović u petak od 13.30 po srednjoevropskom vremenu sa Simonom Halep igra odlučujući meč za plasman u polufinale WTA završnog turnira.

Rumunka Halep je već obezbedila plasman dalje, a Ani je za prolaz potrebna pobeda sa 2-0 u setovima. Ako Ivanovićeva izgubi bilo kojim rezultatom, Serena Vilijams će se pridružiti Simoni Halep u polufinalu. Ukoliko Ivanovićeva pobedi sa 2-1 u setovima, u tom slučaju bi se napravio krug od tri teniserke sa istim skorom, a dalje bi išle Serena i Halep zbog bolje set-razlike.

Ako Ivanovićeva pobedi sa 2-0 u setovima, tada bi set-razlika bila izjednačena i Ana bi prošla dalje na osnovu bolje gem-razlike u krugu – zbog ubedljivog poraza Vilijamsove od Halep (6:0, 6:2).

Od tri dosadašnja međusobna okršaja, Ana je dobila samo jedan, a u jedinom ove godine slavila je 23-godišnja Halep – u Madridu je bilo 6:2, 6:2. Trebalo je da se sastanu i nedavno u Pekingu, ali je Rumunka predala meč još pre početka. Halep je ove sezone igrala u finalu Rolan Garosa, polufinalu Vimbldona i četvrtfinalu Australijan opena, osvojila je titule u Dohi i Bukureštu, a zaustavljena je u Madridu u polufinalu.

Ipak, do završnog turnira nije bila baš u najboljoj formi – treće kolo US opena i četvrtfinale Sinsinatija, uz dva rana poraza.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.