Dejvis kup u Kraljevu će gledati svi sem Kraljevčana

Meč Dejvis kupa Srbija – Hrvatska, koji će se od 6. do 8. marta igrati u Kraljevu, gledaće svi osim stanovnika ovog grada, jer je umesto 1.500 na biletarnici hale moglo da se kupi samo nekoliko desetina kompleta karata.
Meč Dejvis kupa Srbija – Hrvatska, koji će se od 6. do 8. marta igrati u Kraljevu, gledaće svi osim stanovnika ovog grada, jer je umesto 1.500 na biletarnici hale moglo da se kupi samo nekoliko desetina kompleta karata.

Nekoliko stotina Kraljevčana razočarano se vratilo se sa biletarnice Hale sportova, jer su karte praktično rasprodate pre puštanja u slobodnu prodaju koja je trajala svega desetak minuta. Naime, u prodaju je pušteno svega stotinak karata, a do njih su došli samo oni koji su čekali u redu od prošle noći.

Komplet karata, za sva tri dana koštao je 5.000 dinara.

Predrag Petronijević, predsednik Teniskog saveza Zapadne Srbije, rekao je da je pušteno 1.500 karata u prodaju, ali da su se one kupovale i preko interneta. "Rekli smo da će biti pušteno ukupno 1.500 karata u prodaju. To se odnosilo i na slobodnu prodaju i na prodaju preko interneta. Ne znam koliko je tačno karata prodato na biletarnici", rekao je Petronijević.

Teniseri Srbije i Hrvatske stići će ovog vikenda u Kraljevo, i odmah će početi sa prvim treninzima. Srpski teniseri će biti smešteni u hotelu Kristal u Kraljevu, dok će Hrvati biti u Solarisu u Vrnjačkoj Banji. Skoro svi smeštajni kapaciteti u Kraljevu su već rezervisani.

  • Sale NS

    28.02.2015 06:54
    Baš me briga
    Veliki sam teniski fan ali ovo što je TSS prebacio u Kraljevo, u malu halu i u sredinu koja sasvim sigurno nema teniski pedigre, ne mogu da shvatim ni da oprostim. Verujem da je i ovde neki lokalni moćnik umešao prste preko vladajuće ekipe ?!
  • Seljak

    27.02.2015 17:38
    mec rizika
    Mislim da je teniski savez 100% u pravu , ove karte samo za ljubitelje tenisa i rekreacione igrace . Ovo nije futbalska utakmice i ako puste svaku bagru da se dere /provocira ima sanse da dodje do incidenta ispazne dvoranu ili cak izgubimo mec za zelenim stolom
  • 27.02.2015 15:26
    ista meta isto odstojanje
    uvek nagrabuse, ostanu kratkih rukava, građani koji su domaćini

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.