Autor: N1

Naslovna
19.07.2016.
12:09 > 12:09
Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je danas da sportisti treba da budu "avangarda društva" i dečiji idoli, kao i da je svima u timu žao što neće igrati na Olimpijskim igrama, za šta je okrivio i političke razloge.
  • Vuksa

    19.07.2016 16:41
    Ja se slazem
    E moj Zoki, drustvena korist je ta da kad bi sva deca bila kulturna i vaspitana kao jedan Novak Djokovic ili Nikola Grbic gde bi ovoj zemlji kraj bio a poreska korist je ta da recimo ja koji sam dugo igrao u inostranstvu sam sav svoj novac doneo nazad u domovinu svoju i ulozio ovde u privatan posao i redovno placam porez a takvih kao ja je jako puno koji su zaradjen novac iz sporta u inostranstvu doneli nazad kuci i investirali, jedan od njih je i selektor Grbic. A ako aludirate na Novaka zato sto zivi u Monaku, i on je u Srbiji otvorio nekoliko restorana i bog zna sta jos i verujem uredno placa porez, a novac koji zaradi u inostranstvu ne znam samo po kom osnovi bi mu ga vi oporezovali kada mu ga je vec oporezovala zemlja u kojoj ga je i zaradio.
    Ne znam cime se vi bavite ali verujem da se ocesli niste ni o sport ni o bilo kog vrhunskog sportistu da bi mogli tako da pricate.
  • Zoran

    19.07.2016 12:38
    Ne slazem se
    Profesionalni sportisti su nista drugo do cirkusanti i zabavljaci.
    Koja je realna drustvena ili poreska korist od njih? Cim dodju do para pocnu da ih oporezuju negde drugde. To sto neko ima medijski prostor da javno zatrazi dodatno gorivo za svoj ego ne legitimizuje istovremeno i takav zahtev.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna