Autor: 021.rs

Naslovna
17.10.2016.
08:32
Na utakmici ABA lige između Partizana i Olimpije dogodili su se neredi tokom minute ćutanja ubijenom vođi Grobara Aleksandru Stankoviću, zvanom Sale Mutavi.
  • neko

    17.10.2016 12:12
    pa strasno
    A policija to dozvoli.
    Odete na utakmicu, prebiju vas jer nećete da odate počast osuđenom kriminalcu, i sve ide dalje.
  • Ono

    17.10.2016 10:25
    što
    Ono što je na mene ostavilo utisak je Ministar Stefanović i Vlada (Vučić), koji nakon ubistva narko kriminalca najavljuje borbu protiv narko mafije i čistke u policiji. U Novom Sadu se od ubistva Opačića i njegove supruge (skoro 2 godine) gotovo nedeljno dešavaju obračuni narko mafije i niko nije bio zainteresovan za iste, tako da se pitam šta je "Mutavi" predstavljao za ovu VLAST kad ih je njegova smrt podstakla na akciju (za sad na rečima).
  • Žešći sportisti

    17.10.2016 09:58
    Sve je počelo kada su daleke 90-te partije počele da podržavaju navijačke grupe, kao svoj oružani deo.
    A danas? Danas su nam bivše vođe navijača u vrhu politike i određuju sudbine naraštaja.
    A "navijači" imaju paletu kriminalnog organizovanja od reketa, pa mislim da im ni prostitucija ne fali, samo za određene ličnosti.
    Verujem da će na idućim izborima biti većina koja će kontrolisati izbore i dobijati dnevnice.
  • Vladimir

    17.10.2016 09:50
    Ja bih zvizdao
    Zvizdim protiv svih kvazi navijaca, protiv huligana.
  • Preambula

    17.10.2016 09:43
    Mafija je u,ocigledno u samom srcu Partizana,Zvezde,Policije i ostalih srodnih organizacija.Pazi,minuta cutnje. .Jos jedino Kacavendu za Predsednika.
  • Novosadjanin

    17.10.2016 09:33
    tuga
    Tim sto su zvizdali treba aplaudirati jer oni predstavljaju dobru i normalnu stranu. Minut cutanja treba za igracke i generalno nase sportske legende, a ne za kriminalce. Ako su ga ubili, neka se svi oni medjusobno poubijaju da i navijanje i navijaci postanu normalni ovde.
  • B

    17.10.2016 09:04
    Još jedan dokaz kakva smo stoka i majmuni. "osuđen na pet godina zbog trgovine drogom i posedovanja oružja" a navijači mu skandiraju i dolaze na utakmicu u majicama sa njegovim likom?! Hrvati su gospoda za nas, ustaške vođe kojima se oni klanjaju makar nisu svoju decu drogirali i ubijali.

    Provedeš život gazeći preko leševa, ubijaš i premlaćuješ zarad lične koristi, i još ti na kraju stotine ljudi oda počast kad završiš izrešetan na ulici jer si bio jači od sudstva i policije kompletne države i ostao van zatvora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna