Autor: Beta

Naslovna
12.07.2017.
22:48 > 22:57
Novak Đoković rekao je da mu je žao što je zbog povrede desnog lakta morao da preda Tomašu Berdihu današnji četvrtfinalni meč na Vimbldonu i nagovestio da bi mogao da završi sezonu kako bi se potpuno oporavio.
  • NS49

    13.07.2017 07:17
    Englelzi su uspeli da mu naprave naporne mečeve dan za danom kako bi forsirali njihovog a eto ipak je eliminisan a onaj od gore sve vidi jer možda bi dan odmora Noletu puno značio.
    Gluposti su da su momci od 30tak god. stari a evo Federer je živi dokaz koji je kao Fenix.
    Siguran sam da su Noletovi uspesi dosta uticali na broj mladih rekreativaca pa i takmičara a on je veoma pametan pa će sigurno dužu pauzu koristno iskoristiti uključujući da možda vrši i obuku. Ostaće u toku a mora planirati i budućnost. Monako je pun bogataške dece pa to treba iskoristiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna