Naslovna
06.10.2017.
22:48 > 10:14
Fudbaleri Srbije izgubili su od Austrije rezultatom 3:2 u 9. kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, čime nisu iskoristili prvu priliku za direktan plasman na šampionat u Rusiji.
  • Mikula

    07.10.2017 12:19
    Beč
    Mi sad iz Beča, ko je bio i gledao ovu sramotu naseg fudbala, na zalost pred punim stadionom u gostima!
    S obzirom da situacija nije sjajna sto je veceras dokazano i Milinkovic-Savica i Mirka Ivanica pod hitno pozvati u reprezentaciju. To sto se niko nije ocesao o njihove transfere (Zvezda ili Partizan) ne znaci da mozemo bez njih.
    Izjava selektora u Kuriru da je on vise puta govorio da je Austrija dobar tim, narodksi receno znaci: us.o sam se pa se sad razmazujem....
    SRAMOTA.
    Dosli ljudi iz Nisa, Kragujevca, putovali 8-9 sati, Madjari nas drzali 1.5 sati na granici i na sve to mi odigramo kao .....
  • Горан

    07.10.2017 09:28
    Само једно
    О жару и жељи српских фудбалера довољно говори податак да у најважнијој утакмици квалификација ни један играч српске репрезентације није добио ни један жути картон!!!! Аустријанци, који су раније испали и нису имали никакву шансу за пролаз, добили су 5 жутих картона!!! Паметном доста!!!
  • Zivan

    07.10.2017 08:21
    Čak i slabi fudbaleri Austrije bili bolji od srpskih kilonja...
  • Cane liman

    07.10.2017 07:26
    Jadno bedno i tužno , igra katastrofa odbrana očajna napad užasan sredina ne postoji trener dunster jedino nesrecni golman nesto valjao ....
  • Zika

    07.10.2017 06:20
    kad te sreca napusti
    Dosta dugo nas je pratila sreca , a sinoc nas je ostavila da pokazemo sta smo i gde smo .I pokazali smo ! Umisljeni , mlaki , mlitavi , bez ideje , rastimovani u odbrani ( osim Stojkovica ) , na sredini suplji , u napadu bezopasni . Dobro , ima jos Gruzija , mozda i pobedimo i odemo tamo gde vec dugo nismo bili i sta mozemo ocekivati !? Ovakvom igrom nista ! Bas nista ! Slavicemo odlazak na Mundijal i toje to .
  • 021

    07.10.2017 02:35
    Prošli su taman kako su igrom i zaslužili, ali to je ok jer i pobede i porazi su sastavni deo sporta.
    Ono što ne razumem je koliki imbecil moraš biti da bi zviždao himni države koja te hrani i koja ti pruža egzistenciju?
    Koliki imbecil moraš biti da bi zviždao bilo kojoj himni?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna