Naslovna
31.10.2017.
13:48 > 13:48
Iako je nacionalna selekcija uspela da se kvalifikuje za završni turnir Svetskog šampionata u fudbalu, selektor Slavoljub Muslin je smenjen, doduše kroz formu sporazumnog raskida ugovora.
  • slaninar zapad

    31.10.2017 18:42
    Nikko se ne bih složio sa ovom analizom. Tadić je u njoj sa navršenih 28 godina proglašen veteranom. Ja bih rekao da je on u najboljim igračkim godinama i da je zenit tek pred njim. Izostavljanje Sergeja Milinkovića Savića i Živkovića je zasnovano isključivo na ličnoj nepodnošljivosti odnosno na nedostatku ličnog interesa selektora i bliskih mu saradnika. SMS ima mesta u svakoj reprezentaciji na svetu u ovom momentu i to u prvoj postavi. Ako trebamo na Mundijalu da igramo kao protiv Gruzije kod kuće poslednju kvalifkacionu utakmicu, onda smo Muslina trebali ostaviti da vodi tim i u Rusiji. Retrogradno, nemaštovito, bojažljivo i jadno. Bez srca. Promena je neophodna, s tim da bi se trebalo krenuti od glave. Od rukovodstva FSS pa naniže. Ali u društvu treba politička volja za tako nešto. Od toga nema ni nagoveštaja. Sa Muslinom bi se sigurno brukali na Mundijalu, a ovako možda nećemo.
  • Ema

    31.10.2017 15:22
    Mala i prava analiza fudbalskih (ne)prilika u Srbiji. Zanimljiv članak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna