Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Od 1. jula jeftiniji roming u Srbiji i regionu

Državna sekretarka u Ministarstvu trgovine i telekomunikacija Tatjana Matić rekla je da je pred početak letnje sezone dobra vest za građane stupanje na snagu sporazuma o snižavanju cene rominga na Zapadnom Balkanu.

Čanak: Kosovo nije Srbija

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da je u kontaktu samo sa predsednikom Liberalno demokratske partije Čedomirom Jovanovićem od opozicionih lidera.

Dveri: Stefanović nema završen ni fakultet

Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je da je antikorupcijski tim tog pokreta došao do podataka prema kojima ministar policije Nebojša Stefanović ne samo da nema doktorat, već nema završen ni fakultet.

AMSS: Više vozila na putevima ka moru

Večeras se očekuje pojačan intezitet saobraćaja na koridoru kа Mаkedoniji i Bugаrskoj, аli i nа mаgistrаlnim putevimа kа Crnoj Gori i jаdrаnskoj obаli, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prevarant nudio posao u javnom preduzeću za 3.500 evra

Policija je u Kragujevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, uhapsila 46-godišnjeg B.A. iz Beograda, osumnjičenog da je od tri osobe iz Kragujevca tražio po 3.500 evra da bi ih navodno zaposlio u javnim preduzećima u tom gradu.

Za sada tri kandidata za poverenika

Sve poslaničke grupe koje žele da predlože kandidate za izbor poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti mogu to da učine do ponedeljka, 24. juna.