Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Uhapšen javni izvršitelj iz Leskovca

Niška policija uhapsila je javnog izvršitelja iz Leskovca P.K. (58) i odgovorno lice privrednog društva "Morava eko pelet" iz Grdelice M.K. (28), zbog sumnje da su zloupotrebama pribavili protivpravnu imovinski korist tom preduzeću, a na štetu poverilaca, saopšteno je iz MUP.

Tepić: Uskoro Deklaracija o pomirenju između Srba i Albanaca

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i poslanica Marinika Tepić najavila je da će ta stranka izaći za desetak dana sa Deklaracijom o pomirenju između Srba i Albanaca koju je ta stranka predložila kao rešenje koje bi trebalo da usvoje i srpska i kosovska skupština.

Saobraćaj umeren, očekuje se kiša

Na skoro svim putnim pravcima saobraćaj se trenutno odvija po suvim kolovozima, osim na jugu Srbije gde, prema rečima meterologa, vozači mogu očekivati pojavu slabe do umerene kiše praćenu grmljavinom.

Produžen pritvor uhapšenim čelnicima Požege

Kako RTS nezvanično saznaje, uhapšenim čelnicima opštine Požega i preduzetniku koji su u subotu uhapšeni zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj produžen je pritvor do 30 dana.

Službe u pripravnosti, gde su moguća izlivanja reka

Operativni tim koji čine predstavnici Sektora za vanredne situacije, "Srbijavoda", vojske i policije, formiran je nakon upozorenja Republičkog Hidrometeorološkog zavoda o obilnim padavinama koje se očekuju od večeras.