021 Twitter Posetite naš Facebook! RSS
Radio 021
BricoS
0

Uslovi korišćenja

- Novosadski informativni portal (www.021.rs) sadrži materijale, uključujući tekst, fotografije, grafičke elemente i zvuke koji su zaštićeni kao autorska i/ili intelektualna dela. Sva autorska i druga intelektualna prava na predstavljene materijale su u vlasništvu Radiodifuznog preduzeća "021" ili su licencirana od strane vlasnika originalnih prava da materijal može biti korišćen na ovom sajtu.
- Sajt sadrži i robne marke i simbole koji su zaštićeni. Sve robne marke predstavljene na sajtu su u vlasništvu Radiodifuznog preduzeća "021" ili je Radiodifuzno preduzeće "021" licencirao pravo na njihovu upotrebu na ovom sajtu.

- Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge 021 portala. Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.
- Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu bez naše saglasnosti da koriste tekstualni materijal i fotografije, poštujući sledeća pravila:

Dozvoljeno je:

- Slobodno pristupati bilo kom delu ovog sajta.
- Odštampati kopiju bilo koje ili svih stranica za ličnu upotrebu.

Internet sajtovi:

- Dozvoljeno je preuzeti maksimalno prvih 150 karaktera iz teksta, kompletan naslov, jednu fotografiju koja ne sme biti prikazana u dimenzijama većim od 120x120 piksela, obavezno vidljivo navođenje izvora (021 ili Radio 021 ili portal 021.rs) u samom tekstu i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta, neposredno pre ili neposredno posle preuzetog teksta.
- Objavljeni link ka tekstu ne sme da sadrži "nofollow".

Televizija/radio/štampana izdanja:

- Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenja izvora informacije najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.
- Uz preuzete fotografije obavezno je navođenje 021 kao izvora.

NAPOMENA:

- Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog od pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

Nije dozvoljeno:

- Kopiranje (uključujući štampu i skladištenje), distribucija (uključujući distribuciju kopija), emitovanje, promena ili izmena u svakom smislu i na bilo koji način informacija sadržanih na ovom sajtu osim pod uslovima opisanim u sekciji "Dozvoljeno je".
- U slučaju kopiranja ili štampanja kopije za ličnu upotrebu, uklanjanje bilo kakvih napomena o autorskim pravima, robnih marki ili druge intelektualne svojine sadržane u originalnom materijalu.
- Objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način.
- Objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima.
- Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica.
- Svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme.
- Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika.
- U slučaju kršenja ovih pravila za prekršioce su predviđene zakonom propisane kazne.

Linkovi na druge web stranice:

- Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo Novosadskog informativnog portala, ne smatraju se delom sajta i 021 ne snosi odgovornost za njih.

Komentar:

Tekstovi objavljeni u rubrici  "Komentar" predstavljaju stavove autora tekstova i ne mogu se smatrati stavom Novosadskog informativnog portala.
Portal 021 ne odgovara za stavove iznete u ovoj rubrici.

Ukoliko želite da kreirate hiper-vezu ka našem sajtu molimo da nam dostavite:

- URL adresu strane na kojoj želite da postavite hiper-vezu ka našem sajtu.
- URL adresu strane na našem sajtu na koju želite da se povežete.

Izmene uslova korišćenja:

- Zadržavamo pravo da uslove korišćenja sadržaja sajta i odredbe pravne zaštite izmenimo u bilo kom trenutku ukoliko procenimo da je to potrebno. 021 neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena. Ukoliko krstarite sajtom, podrazumeva se da ste saglasni sa trenutno važećim uslovima korišćenja. Zbog toga je potrebno da ih pročitate svaki put kada pristupate sajtu.

Operativnost /Izmene sadržaja:

- Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodne najave promenimo formu i/ili sadržaj bilo kog dela ili sajta u celini.
- Ne garantujemo da će sajt biti dostupan u svakom trenutku. Sajt možemo učiniti privremeno nedostupnim kada je to potrebno zbog podrške, održavanja ili izmene sadržaja.
- Zadržavamo pravo da sprečimo pristup ovom sajtu u bilo kom trenutku i bez obaveštenja.

Zaštita podataka:

- Lični podaci koje nam prosleđujete biće korišćeni u skladu sa našom politikom zaštite i privatnosti podataka. Korisnici procesom registracije daju saglasnost da ih Radiodifuzno preduzeće "021" d.o.o. obaveštava o novostima i akcijama. Ukoliko to korisnici ne žele, mogu pisati na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

» PODELI OVU VEST SA DRUGIMA

Najnovije

test

» Poslednja 24 sata

» U poslednjih 48h