Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Novi pokušaj da se obnovi Bastion svetog Leopolda

Nakon što prošle godine nisu uspeli tenderi za radove na obnovi Bastiona svetog Leopolda na Petrovaradinskoj tvrđavi, uprava za građevinsko zemljište i investicije je sada ponovo raspisala javnu nabavku za izbor izvođača radova.

Nagrada "Miroslav Antić" uručena Nenadu Šaponji

Peti, poslednji dan 11. Antićevih dana, obeležila su tri događaja – program "Boje i reči" u OŠ "Petefi Šandor", izložba skulptura Dragana Radenovića "Antić i njegovo doba" u Likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada i uručenje pesničke nagrade ovogodišnjem laureatu Nenadu Šaponji u Svečanoj sali Gradske kuće.

FOTO: Održan parastos Remedovom muralu

Nekoliko desetina članova opozicionih partija i građani, okupili su se večeras u 17.30h u Gimnazijskoj ulici, kako bi podsetili da je prošlo godinu dana, otkako je neko prekrečio grafit "Jedina istina" poznatog street art umetnika Gija Remeda.

Parastos Remedovom muralu danas u Gimnazijskoj ulici

Оpozicione partije, danas, 16. marta, organizuju okupljanje u Gimnazijskoj ulici kako bi podsetili da je prošlo godinu dana od kako je neko prekrečio grafit "Jedina istina" poznatog street art umetnika Gija Remeda, a da lokalna vlast do danas nije utvrdila ko je počinilac.