Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Mini busevi u pogonu od 1. septembra

Gradsko saobraćajno preduzeće planira da od 1. septembra, kada počne primena jesenjeg reda vožnje, pusti u saobraćaj pet mini buseva, koji kao gorivo koriste metan.

"MK Grupi" kredit Evropske banke

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) saopštila je danas da je odobrila kredit od 80 miliona evra "MK Grupi", za potrebe povećanja proizvodnje i veće uštede energije.

"Love hunters" ponovo na okupu

Legendarni novosadski bend "Love hunters" posle sedam godina ponovo je na okupu i uskoro će snimiti dva nova albuma i odsvirati nekoliko koncerata.

Vojvodina se neće žaliti na kaznu UEFA

Iako se u javnosti pojavila informacija da bi predsednik FK "Vojvodine" Ratko Butorović i članovi Upravnog odbora mogli da daju ostavke, u upravi kluba to negiraju. Takođe, klub neće podneti žalbu na kaznu UEFA od 25.000 evra.

Grad (ne)dobija azil do kraja godine

Uprkos brojnim najavama da bi Novi Sad u 2011. konačno mogao da dobije prvi pravi azil za životinje, nije sigurno da će taj projekat do kraja ove godine i biti realizovan.

Bajkom idi - Vojvodinu vidi

Udruženje "Zdravo" organizuje trodnevni biciklistički edukativni maraton "Biciklom idi - Vojvodinu vidi" koji startuje 12 avgusta.

Haos posle samoubistva investitora

Kupci stanova u izgradnji na Bulevaru Evrope panično su počeli da se useljavaju u nedovršenu zgradu nakon prošlonedeljnog samoubistva investitora Ljubinka Ilića.