Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Godinu dana sređuju put od 12 kilometara

Magistralni put M-7, od Kaća do Žablja, često je delimično ili potpuno zatvaran za saobraćaj u poslednjih godinu dana, pa se nameće pitanje opravdanosti čestih radova i zatvaranja ovog puta.  

Štrajk policije ipak 10. juna

Policija za tri dana stupa u generalni štrajk. Predsednik Sindikata srpske policije Glišo Vidović potvrdio je za Radio 021 da će se poštovati minimum procesa rada.

Kažnjena sa 7.000 dinara za kamenovanje čelnika URS-a

Kako saznaje Radio 021, Malina Milenković (29), žena koja je  tokom nedavne akcije Ujedinjenih regiona u centru Novog Sada kesom s kamenicama pogodila funkcionera te političke grupacije Aleksandra Odžića, osuđena je na plaćanje kazne od 7.000 dinara.

Pokrajina smanjuje administraciju?

Poslanici Skupštine Vojvodine izglasali su izmene odluke koja će omogućiti smanjenje administracije, odnosno preraspodelu pokrajinskih službenika u dve nove institucije čiji će pravni okvir biti definisan u narednih mesec dana.

Kiša ometa košenje trave

Na pritužbe nekih stanovnika Novog Naselja da "Gradsko zelenilo" nedovoljno vodi računa o zelenim površinama i da ne skraćuje travu redovno, iz ovog preduzeća saopštavaju da je situacija na u ovom delu grada bolja nego prethodnih godina.

Šamponom pokvarili fontanu u Porti

Fontana u Katoličkoj porti ne radi zato što je tokom prošle jeseni pokvarena tako što je u nju sipan šampon, rekao je Radiju 021 portparol "Vodovoda" Davor Santrač.