Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Prilog za poklon vaspitačicama nije bio obavezan

Nije bilo mogućnosti da se svi roditelji obaveste o odluci da se prikupe sredstva za poklon vaspitačicama iz vrtića "Spomenak", kaže za 021 jedna mama iz Saveta roditelja mališana koji idu u ovu predškolsku ustanovu.

Pomešali Novi Sad i Kragujevac

Skupština grada po svemu sudeći neće na sutrašnjoj sednici raspravljati o predlogu za decentralizaciju Srbije, koji je podnela Odbornička grupa Ujedinjenih regiona Srbije (URS), jer su njeni odbornici pobrkali glavni grad Vojvodine sa Kragujevcom.

Sutra odluka o kreditnom zaduženju Grada

Skupština grada sutra će razmatrati predlog da se Novi Sad zaduži 3,5 milijardi dinara putem emisije municipalnih obveznica, kako bi se finansirao nastavak izgradnje Bulevara Evrope i gradnja kanalizacione mreže u gradu i prigradskim naseljima.

Milijani Baletić otkaz sa RTV-a?

Novinarka Televizije Vojvodine Milijana Baletić biće otpuštena zbog neprofesionalnosti, kaže v.d. glavnog i odgovornog urednika ove medijske kuće Ljubiša Nikolin.

Počela seča struje

"Elektrodistribucija" je započela novu akciju isključivanja neredovnih platiša koja će trajati sve dok svi dužnici ne budu odstranjeni sa mreže.

Počinje Sterijino pozorje

Sterijino pozorje otvara se večeras u Srpskom narodnom pozorištu (SNP), besedom glumca Stevana Gardinovačkog i predstavom "Rođeni u YU", grupe autora u režiji Dina Mustafića i izvođenju Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Komšijski dani u Novom Sadu

Evropski praznik komšija 2011 – Komša2, pod sloganom "Da zidovi ne budu prepreka – otvorite vrata komšijama", počinje u četvrtak i trajaće do subote.

Ministarka sporta pozvala FSS da kazni Partizanovce

Republička ministarka za sport i omladinu Snežana Samardžić-Marković pozvala je Fudbalski savez Srbije da kazni fudbalere Partizana koji su nakon finala Kupa pevali šovinističku pesmu koja vređa stanovnike Vojvodine.

Pretres u sporu Devića i Grada ponovo odložen

Sudski prosec pred Osnovnim sudom u Novom Sadu u kojem bivši vlasnik ATP "Vojvodina" Ilija Dević tuži Grad, ponovo je odložen jer nije završen izveštaj finansijskog veštaka, a na poziv Suda se nije odazvala ni bivša gradonačelnica Maja Gojković, saopštio je Devićev advokat Emir Jašarević.