Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Nova većina u Skupštini grada?

Sutra se nastavlja maratonska sednica Skupštine grada, na kojoj će biti poznato da li će kriza u vladajućoj gradskoj koaliciji rezultirati njenim raspadom.

Radioaktivne čestice kod nas nisu opasne

Bez obzira na to što su i kod nas detektovane čestice radioaktivnog joda iz Japana, ne bi trebalo da brinemo za naše zdravlje jer su to količine koje su značajno ispod maksimalno dozvoljenih, kažu stručnjaci.

Inženjersko takmičenje na FTN-u

Studenti Fakulteta tehničkih nauka, Tehnološkog i Prirodno matematičkog fakulteta mogu se prijaviti  za učešće na Inženjerskom takmičenju "PraviTi".

Osude pretnji tužbom Radiju 021

Asocijacija nezavisnih elektronskih medija, Nezavisno udruženje novinara Srbije i Nezavisno društvo novinara Vojvodine osuđuju pretnje sudskim postupcima i basnoslovnim odštetnim zahtevom protiv Radija 021, koje je uputio direktor JKP "Vodovod i kanalizacija" Branko Bjelajac.

Poslovni prostor dobija stadion

Ukoliko tako odluči Skupština grada, stadionom "Karađorđe" više neće upravljati Spens, već "Poslovni prostor", kako bi Grad obezbedio sredstva za njegovu rekonstrukciju, ali i rešio pitanje lokala u sklopu stadiona.

Sećanje na Olega i most

Godišnjica rušenja Varadinskog mosta i pogibije Novosađanina Olega Nasova obeležena je danas polaganjem venaca na platou ispred mosta.

Počeo upis prvaka

Upis đaka u prvi razred osnovne škole počeo je danas i trajaće do početka nove školske godine, 1. septembra.

Traganje za nebeskim telima

Jubilarni, deseti maraton u organizaciji Astronomskog magazina održava se od danas do nedelje, 3. aprila, na Andrevlju, u Centru za privredno-tehnološki razvoj Vojvodine "CePTOR".

Obuka vozača i dalje po starom

Iako je novi sistem obuke vozača trebalo da počne još prošlog avgusta, to se još nije dogodilo i kandidati se obučavaju po starom sistemu.