Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Toplana nezadovoljna odlukom Grada

U Novosadskoj toplani nezadovoljni su odlukom Gradskog veća da se početak primene novog tarifnog sistema i naplate po utrošku odloži za grejnu sezonu 2013/14. godine.

Novi Sad šalje pomoć Japanu

Gradsko veće Novog Sada odlučilo je danas da uplati pet miliona dinara za pomoć Japanu, pogođenom katastrofalnim zemljotresom i cunamijem.

Idejama srednjoškolaca do novih investicija

Novosadski i srednjoškolci iz još osam gradova Vojvodine, koji su učestvovali u takmičenju  "Poslovni izazov" u kojem je trebalo da osmisle biznis plan, uglavnom ne znaju šta bi mogli da rade posle škole i fakulteta.

Šta donosi strani partner u Vodovod?

Smeđa voda i vodovodna mreža stara preko trideset godina, samo su neki od problema koje bi Vodovod trebalo da reši. U ovom preduzeću računaju da će se sa javno-privatnim partnerstvom poboljšati kvalitet vode koju Novosađani dobijaju, ali ne misle svi da je to najbolje rešenje.    

Nema dovoljno kabina za sve

Izdavanje kabina na Štrandu počelo je juče, a sugrađanka Nevena Milić požalila nam se da joj nije jasno zašto nije dobila kabinu, jer je na to ranije imala pravo kao osoba s invaliditetom.

Novi broj za informacije o polascima

Sve informacije u vezi sa polascima i dolascima autobusa na Međumesnu autobusku stanicu, od ponedeljka će se moći dobiti pozivanjem novog telefonskog broja – 0901 111 021.

Radovi na mostu do polovine godine

Kaćki most bi u potpunosti trebalo da bude prohodan polovinom godine, kada se može očekivati završetak rekonstrukcije tog teško oštećenog objekta.