Novosadski informativni portal 021

Zabava

Hrvatski specijalci upali u kuću na pogrešnoj adresi

Pripadnici specijalne jedinice policije u punoj opremi izveli su opsadu porodične kuće u zagebačkom naselju Gajinci, a akcija hapšenja bi bila savršena da nije bilo jednog propusta - odigrala se na pogrešnoj adresi, piše "Jutarnji list".

Sveštenik nosio Bibliju punu droge

Kada su u pitanju mesta na kojima sakrivaju drogu, krijumčarima očigledno ne nedostaje kreativnost, pa je tako prošle godine na madridskom aerodromu uhapšen "sveštenik" koji je drogu sakrio u Bibliju, kao i "invalid" kome je droga bila u "veštačkoj nozi".

Ovo je zabranjena fotomontaža Putina

Ruska federalna agencija za nadziranje komunikacija, informativnih tehnologija i masovnih medija (Roskomnadzor) proglasila je ilegalnom fotografiju na kojoj Putin jaše kolibrija jer "prikazuje javnu ličnost onakvom kava nije".

FOTO: Poklanja kola preko oglasa

Jedan krajnje velikodušan oglas objavljen je na sajtu chicagodesavanja.us, preko kojeg se informišu Srbi koji žive u tom američkom gradu.

Japan će zakonski primorati radnike na odmor

Kultura predugih radnih sati odgovorna je za više problema u Japanu, od nedovoljnog broja novorođenih do slabe produktivnosti, pa Japan pokušava da se okrene praksi koja već dugo postoji u ostatku sveta i svede radno vreme na prihvatljiv nivo.

Unuk delio dedine dolare

Srednjoškolac iz Ohaja uzeo je od svog dede 25.000 dolara i delio novčanice od 100 dolara svojim drugovima iz škole, saopštila je tamošnja policija.

Istovremeno bila udata za osmoricu

Njujorčanka Lijana Barijentos je "zbog papira" bila istovremeno udata za osam lažnih mladoženja poreklom iz Egipta, Turske, Gruzije, Pakistana i Malija.

Astronautima suze stvaraju probleme

Suzbijanje emocija, svemirski hamburgeri, šampon koji ne mora da se ispira i specijalne mašine za vežbu, deo su svakodnevnog života astronauta u svemiru.

Dronovi mogu i da čuvaju ovce

Nakon što su zamenili sekretarice, radnike u fabrikama i prodavce, roboti sada od Australije do Irske, preuzimaju i jedan od najstarijih poslova na svetu, a to je - čuvanje stoke.